Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
 


BOSU

 

Účinné a velmi oblíbené posilovací lekce vhodné pro začátečníky i pokročilé, juniory, dospělé i aktivní dámy pokročilejšího věku, pro ženy i muže. VELMI ÚČINNÉ CVIČENÍ NA ZPEVNĚNÍ BŘIŠNÍCH SVALŮ A CELÉHO TĚLA. Zároveň PODPORUJE SPRÁVNÉ DRŽENÍ TĚLA, aktivuje svaly podél páteře a odstraňuje bolesti zad.

article preview

PONDĚLÍ: 18:00 - 18:55 hod  Horní Bříza

oficiální název "BOSU Balance Trainer"

BOSU vypadá jako  poloviční gymnastický míč se stabilní platformou. Při cvičení jej lze použít z obou stran, anglicky BOth Sides Up - odtud název BOSU.

  • zlepšuje fyzickou kondici, lze důkladně procvičit většinu svalových skupin a aktivně se zapojují především svaly podílející se na udržování vzpřímeného držení těla, hluboké svaly podél páteře, břišní a zádové svaly.

  • BOSU Balance Trainer má svůj původ v rehabilitaci. Díky jednoduchosti pomůcky si může každý uživatel určit vlastní úroveň obtížnosti. Díky tomu je toto náčiní oblíbené u lidí všech věkových kategorií, u začátečníků po pokročilé až vysoce trénované atlety.

  • Toto cvičení je vhodným doplňkovým cvičením i pro ostatní sporty. Díky tomu, že jste nuceni zapojovat stabilizační svaly, vyrovnává toto cvičení svalové dysbalance a lze jej chápat i jako prevenci proti zraněním v jakýchkoli sportech - např. fotbal, hokej, tenis... i v běžných životních situacích.

  • Po celou dobu cvičení je nutné udržovat rovnováhu, čímž se zapojují i hluboké svaly potřebné též k udržování vzpřímeného postoje, zejména jsou to svaly břišní a zádové

  • celá lekce probíhá v aerobním pásmu, takže dochází k účinnému spalování tuku za současného tvarování a zpevňování těla, v mnoha cvicích se využívá též balančních prvků a pozic, kde se vydatně zapojují právě břišní a zádové svaly. Zapojíte svaly, o kterých ani nevíte, že je máte a ještě si užijete spoutu zábavy :-)

  • PŘIJĎTE VYZKOUŠET JEDNODUCHÉ  A ZÁBAVNÉ CVIČENÍ, KTERÉ OPRAVDU FUNGUJE!

  •  Vzhledem k omezenému počtu náčiní a velkému zájmu cvičících o tyto lekce jsme zavedli možnost předplatit si celé pololetí jednotlivých lekcí BOSU jako kurz. 

 

CENA:

jednotlivé vstupné: 130,-Kč

vstup na permanentku: 110,-Kč

výhodné pololetní předplatné na dotaz

 

 

 bosu_05.jpg

bosu_man_women.jpgbosu.jpg

 

bosu_5.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Horní Bříza - step, bosu, chi-toning....